Handbalzomerkamp 2021

handbalzomerkampIn de zomervakantie vindt er van 23 tot en met 27 augustus 2021 voor de 11e keer het Handbalzomerkamp plaats. Dit zomerkamp zal plaats vinden in sporthal Valkenhuizen, te Arnhem. De bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren.

De organisatie ligt in handen van 2 oud CIOS studenten, het CIOS Arnhem, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre.

handbalkamp

 

Elk jaar worden er toptrainers en topverenigingen uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Het is een uitgelezen kans om in een ontspannen sfeer in contact te komen met de top van onze sport in Nederland. Je zult training krijgen en gecoacht worden door (gediplomeerde) handbal trainers die je alle kneepjes van het handballen kunnen aanleren. Daarnaast leer je veel andere handballers kennen en is er natuurlijk tijd voor vermaak. Het Handbalzomerkamp is voor handballers van 12 t/m 16 jaar. Iedereen binnen die leeftijd mag zich opgeven! Locatie is sporthal Valkenhuizen te Arnhem, Beukenlaan 15. Het kamp kost €100,-

Inschrijven kan vanaf 1 februari tot en met 1 mei via deze link.

Voor vragen of extra informatie kunt u contact opnemen via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie:
Het Handbalzomerkamp is bedoeld om de handbalsport te promoten en spelers een leuke week te geven. Natuurlijk staat het (beter) leren handballen centraal, maar er is ook veel tijd voor ontspanning. Elk jaar worden er top- trainers/spelers uitgenodigd om gasttraining te geven. De begeleiding bestaat grotendeels uit (gediplomeerde) CIOS-studenten.
 

Om je een beeld te geven van hoe de week eruit ziet staat hieronder het conceptprogramma:
Elke dag wordt volgens hetzelfde rooster gewerkt:
09:45 – 10:00 uur      Aankomst en omkleden
10:00 – 12:00 uur      Training/Presentatie
12:00 – 13:00 uur      Gezamenlijke lunch in kantine van CIOS Arnhem
13:00 – 16:00 uur      Presentatie/Training/Wedstrijd     (volgorde hangt af van groepsindeling)

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen een aantal groepen worden ingedeeld op basis van niveau. Afhankelijk van het aantal groepen zal een indeling voor de theorie, trainingen en wedstrijden worden gemaakt. Van donderdag op vrijdag is er een overnachting in het gebouw van CIOS Arnhem. Op vrijdag is de gezamenlijke afsluiting van 13:00 tot 14:00 uur. Hiervoor zijn ook de ouders/begeleiders welkom.

beachhandbalInhoud van de trainingen en wedstrijden:

 • Individuele coördinatie
 • Handbal specifieke technieken (aanvallend en verdedigend)
 • Tactische concepten tussen 2-tallen en 3-tallen
 • Speed & Agility training
 • Fysieke training
 • Zeskamp
 • Samenwerkingsopdrachten

Inhoud van de theorie:

 • Kennismaking
 • Talentontwikkeling
 • Voedingsadvies
 • Blessure preventie

Kosten:

Het Handbalzomerkamp 2021 kost € 100,- p.p.
Voor dit bedrag krijg je:

 • 5 dagen trainingen, theorie en wedstrijden
 • 5 x lunch (buffet van broodjes, fruit en melk/fruitsap)
 • 1 overnachting met diner 
 • T-shirt als aandenken (Een gloednieuw SPORTSHIRT!)

(Let op: er wordt maar één overnachting ingepland. Op de andere dagen slaap je thuis of in een gastgezin)

Belangrijke informatie

Ondanks dat de corona maatregelen het nu nog niet toelaten openen wij wel alvast de aanmeldingen. Wij hopen dat tegen de tijd dat het handbalzomerkamp plaatsvindt er meer mogelijk is en dat wij dit jaar een mooi kamp neer kunnen zetten! Uiteraard zijn wij afhankelijk van de maatregelen. Mocht het zo zijn dat er tegen die tijd nog maatregelen gelden, zullen wij het uiterste eruit halen wat mogelijk is. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden via onze Facebook en Instagram pagina.

Bij het verzenden van de vragenlijst is uw inschrijving automatisch bij ons binnen en nemen wij later contact met u op voor verdere informatie. Uw inschrijving is definitief als u het bedrag overgemaakt heeft naar bankrekeningnummer: NL55 INGB 0673 8844 14 t.n.v. Mw V van Zadelhoff met al mededeling 'NAAM DEELNEMER'.

Kosten: €100,-  Let op: leeftijd is vanaf 12 tot en met 16 jaar.

Als er maar een beperkt aantal deelnemers mee mogen doen (in verband met COVID-19), raad ik u aan zo snel mogelijk in te schrijven. Stel dat er maar 30 deelnemers mee mogen doen, zijn dat dus de eerste 30 die zich hebben aangemeld.

Kunt u toch niet?

 • Voor 1 juni afgemeld krijgt u 100% terug gestort.
 • Voor 1 juli afgemeld krijgt u 75% terug gestort.
 • Voor 1 augustus afgemeld krijgt u 50% terug gestort.
 • Na 1 augustus afgemeld krijgt u 25% terug gestort.

Inschrijven kan tot 1 mei 2021!

Informatie

De Handbalschool Gelre is opgericht door en onderdeel van Stichting Tophandbal Gelre. We bieden aanvullende handbaltraining aan talentvolle tieners van 9 tot 18 jaar.

Sponsoradvertenties