Vertrouwenscontactpersonen

centrum veilige sport nederlandAls bestuur vinden wij het belangrijk dat onze deelnemers zich in een veilige sportomgeving bevinden. Beleid en regels over deze gedragscode moeten nog opgesteld worden, maar zullen gericht zijn op een open, transparante en veilige omgeving voor de deelnemer en medewerkers. Het bestuur maakt gebruik van de vertrouwenscontactpersonen van het NHV.
Dit zijn:

  • Karin Bok 06-10550664
  • Ilona Kwint 026-7071423
  • Luc Pietersen 06-81433649

Je kunt ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ze opnemen.

De vertrouwenscontactpersoon is een centraal aanspreekpunt om er voor te zorgen dat de omgang met elkaar binnen de Handbalschool Gelre leuk en veilig blijft. Als je met ongewenst gedrag te maken krijgt, is het belangrijk te weten waar je terecht kunt voor hulp, ondersteuning of simpelweg een advies of luisterend oor. Dit geldt voor iedereen binnen de handbalschool Gelre: deelnemers, trainers, coaches, ouders, begeleiders en vrijwilligers.

Melden ongewenst gedrag

Je melding kan gaan over pesten, discriminatie, seksueel ongewenst gedrag, agressie en eigenlijk alle gedrag waardoor je je niet prettig voelt tijdens het sporten of binnen de Handbalschool. Wil jij daarbij hulp hebben? Neem dan contact op met één van de  vertrouwenspersonen van het NHV :  

  • Karin Bok 06-10550664
  • Ilona Kwint 026-7071423
  • Luc Pietersen 06-81433649

Je kunt ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ze opnemen.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) bespreekt de melding met je en bekijkt samen met jou hoe het probleem aangepakt kan worden. Als je het probleem zelf kunt oplossen is dit prima, maar als je er hulp bij nodig hebt dan bespreken we dat ook. We bekijken samen welke stappen je kunt nemen.

De naam vertrouwenscontactpersoon (VCP) zegt het al: je kunt die persoon in vertrouwen iets vertellen. Overigens geldt vertrouwelijk is niet hetzelfde als geheimhouding. De VCP doet een anonieme schriftelijke terugkoppeling aan het bestuur.

Indien er nog vragen zijn dan kunt U op de website van Centrum Veilige Sport Nederland nog veel meer informatie vinden.